Log ind | Bliv medlem nu 
Europa > Spania > Kanariøyene-regionen > Lanzarote > Puerto del Carmen >

Stort kort

 Har været der 3 |   Fantastisk sted 1 |   Ønsker du at gå der 2 |   Skriv en anmeldelse 0 |  

Puerto del Carmen er Lanzarotes største ferieby hvor du finner den 12 km. lange strandpromenaden til hovedstaden Arrecife. Her ligger mange fine, naturlige sandstrender - ypperlig for bading, lange spaserturer på morgenen eller en koselig kveldstur med besøk på ett av de mange serveringsstedene du finner langs promenaden.

Puerto del Carmen var i sin tid en liten fiskerlandsby, som takket være de flotte, naturlige strendene har blitt et av Kanariøyenes beste og mest populære reisemål.

Fiskehavnen og ”gamlebyen” er fortsatt 2 av de viktigste trekkplastrene. I fiskehavnen kommer båtene inn med dagens fangst, som serveres på noen av de mange restaurantene og tapasbarene. I ”gamlebyen” finner man også flere trivelige restauranter og muligheter for en god handel i det store, moderne shoppingsenteret som ligger her.

Puerto del Carmen har vokst fra øst til vest langs sine sydvendte strender. Langs stranden Playa Blanca eller Playa Grande finnes mange butikker og utesteder, og det er vel det som i dag betraktes som Puerto del Carmens sentrum.

Lenger øst ligger Poscillosstranden og Matagordastranden, mellom Puerto del Carmen og hovedstaden Arrecife, har et hotell- og boligområde med moderne infrastruktur og meget gode tur- og bademuligheter vokst opp. Blant annet har man omgjort den gamle hovedveien til en bred og fin strandpromenade. I disse rolige omgivelsene ligger flere fine boalternativer og et trivelig shoppingsenter med mange hyggelige restauranter og barer.

I Puerto del Carmen finner vi også mange norske innslag. Allerede på 70-tallet innså Røde Kors de mange fordelene med stedet, og investerte i sitt unike prosjekt Casas Heddy. Den Norske Sjømannskirke har etablert seg i Puerto del Carmen og er et meget populært samlingspunkt. Den Nordiske foreningen arrangerer regelmessig hyggekvelder og andre aktiviteter. Den norske restauranten Odin i Matagorda går for å være en av de beste i hele Puerto del Carmen. Sist, men ikke minst – har vi Dagnys klinikk, som er et begrep innenfor fysioterapi på Lanzarote
Populære Hotel

  #1 Hipotels La Geria
  #2 Sol Lanzarote All Inc...
  #3 San Francisco Park
  #4 ClubHotel Riu Paraiso...
  #5 Ole Olivina Lanzarote...
  #6 Sentido Lanzarote Aeq...Populære seværdigheder


  #1 Rancho Texas Lanzarot...

  #2 Bueno Bike Lanzarote ...

  #3 Atlantis Diving Lanza...

  #4 Lanzarote Golf

  #5 Playa Grande

Sponsorerede links fra Abby, The Traveler
Expedia - Lave priser og stort udvalg
expedia.dk

Kurbade, familieferier, luksusferie, billige ferier, All Inclusive ferier vi har det


Abby The Traveler
Giver oplysninger og tips om steder rundt omkring i verden...
Om os | Privacy | Betingelser for brug | Bliv medlem | Ejere  

Copyright  2012 - 2021