Log ind | Bliv medlem nu 
Europa > Frankrike > Bretagne > Ille-et-Vilaine > Rennes >

Stort kort

 Har været der 0 |   Fantastisk sted 0 |   Ønsker du at gå der 0 |   Skriv en anmeldelse 0 |  

Rennes er hovedstad i det franske departementet Ille-et-Vilaine i Frankrike. Det gamle sentrum av byen er bygget på en høyde, med nordsiden blir mer opphøyet enn sørsiden. Den ligger ved sammenløpet av to elver: Ille og Vilaine. Rennes opprinnelse går helt tilbake til Romertiden, og Universitetet i Rennes er fra 1735.

Rennes har en meget stor IT-industri, og forskningsparken Rennes-Atalante rommer laboratorier og forskningsavdelinger for en rekke franske og globale teknologiselskaper.

Rennes er klassifisert som en by av kunst og historie. Det historiske sentrum ligger på det tidligere plan av vollene. Det er en forskjell mellom den nordlige byen og den sørlige sentrum på grunn av 1720 brannen. Den ødela det meste av bindingsverk hus i den nordlige delen av byen. Ombyggingen ble gjort i stein, på et rutenett plan. Den sørlige delen, de fattigste på denne tiden, ble ikke gjenoppbygd.

På grunn av tilstedeværelsen av parlement de Bretagne, ble mange "hoteller particuliers " bygget i den nordlige delen som var den rikeste i det 18. århundre. De fleste av monumentene Historiques finnes der.

Fargerike tradisjonelle bindingsverkshus ligger hovedsakelig langs veiene i Saint - Sauveur, Saint - Georges, de Saint - Malo, Saint - Guillaume, des Dames, du Chapitre, Vasselot, Saint - Michel, de la Psallette og rundt torgene i Champ - Jacquet, des Lices, Saint - Anne og Rallier - du- Baty.

Parlement de Bretagne, det administrative og rettslige sentrum av Bretagne, Breton : Breujoù Breizh er den mest kjente bygningen 17. århundre i Rennes. Den ble gjenoppbygd etter en forferdelig brann i 1994 som kan ha blitt forårsaket av en fakkel tennt på av en demonstrant under en demonstrasjon. Det huser Rennes lagmannsrett. Plaza rundt er bygd på den klassiske arkitekturen.

Stedet rundt des Lices er fullt av Hoteller particuliers. Railler-du-Baty er tilholdtstedet til det ukentlige store markedet, Marché des Lices.

Nær Rennes katedral (Cathédrale Saint-Pierre de Rennes) er den rue du Chapitre: ligger Hôtel de Blossac. Det er fra 16-tallet og har mangefargede tre byster på fasaden av 20, Rue du Chapitre.

Nå er det tidligere, St. Yves kapell, turistkontor og et museum om den historiske utviklingen av Rennes. og basilikaen Saint-Sauveur.
Populære Hotel

  #1 Le Voltaire
  #2 Hôtels LeCoq-Gadby
  #3 ibis Styles Rennes Ce...
  #4 Mercure Rennes Centre...
  #5 ibis Rennes Centre Ga...
  #6 Inter-Hotel Le Sévign...Sponsorerede links fra Abby, The Traveler
Find billige flybilletter - Opodo.dk
www.opodo.dk

Sammenlign billige fly. Book dit fly billigt, nemt og sikkert i dag


Emirates.com - Emirates Airline
emirates.com

Book dit fly på Emirates.com. Check-in & vælg dit sæde online.


Expedia - Lave priser og stort udvalg
expedia.dk

Kurbade, familieferier, luksusferie, billige ferier, All Inclusive ferier vi har det


Abby The Traveler
Giver oplysninger og tips om steder rundt omkring i verden...
Om os | Privacy | Betingelser for brug | Bliv medlem | Ejere  

Copyright  2012 - 2018