Log ind | Bliv medlem nu 
Europa > Tyskland > Berlin >

Stort kort

 Har været der 0 |   Fantastisk sted 0 |   Ønsker du at gå der 1 |   Skriv en anmeldelse 0 |  

Berlin er den føderale hovedstaden og en delstat i Tyskland. Det er Tysklands største by, og den nest største byen i Den europeiske union definert etter offisielle grenser. Berlin ligger i et temperert klimaområde på den nordtyske sletten, ved elven Spree som renner ut i Elbe. I Berlin er levekostnadene lave og byen er et av de viktigste turistmål i Europa.

Byen er et av de viktigste sentre for europeisk politikk, kultur og vitenskap. Byen er et viktig transportknutepunkt i Sentral-Europa og den multikulturelle metropolen har innbyggere fra over 180 nasjoner, og er en magnet for mennesker som tiltrekkes av den liberale livsstilen, urbane smeltedigelen og kunstneriske friheten i byen.

Berlin er kjent for sine tallrike teatre og kunstscener, byen har tre operahus og flere verdensberømte symfoniorkestre og kor. Berlin er verdensberømt for sine 160 museer. Berlin er kjent for flere viktige messer, f.eks. Grüne Woche og Internationale Funkausstellung Berlin. Internationales Congress Centrum Berlin er et viktig sted for møter i næringslivet i Berlin.

Andre severdigheter i Berlin er blant annet Brandenburger Tor, Kurfürstendamm en handlepromenade med mange hoteller, forretninger og restauranter, Tauentzienstraße med KaDeWe, Europas største varehus og kjent for sitt eksklusive utvalg, gravlunden i Mitte, Alexanderplatz med tallrike forretninger og restauranter, Marienkirche, Rotes Rathaus, Palast der Republik som var DDRs tidligere parlament, Potsdamer Platz, i Charlottenburg-Wilmersdorf ligger Olympiastadion, Schloss Charlottenburg, Zitadelle Spandau, Schloss Schönhausen og Schloss Tegel.

Det er over 2 500 park- og grøntområder i byen, medregnet Botanischer Garten Berlin som er den tredje største botaniske have i verden. Berlin har også to zoologiske hager: Zoologischer Garten Berlin og Tierpark Berlin.

Berlin har et av de mest mangfoldige og aktive uteliv i Europa, med et utall nattklubber, puber, livescener, kafeer og restauranter. Årlig arrangeres Kulturenes karneval, en multietnisk gateparade i Kreuzberg, de homofiles Christopher Street Day og Berliner Festspiele, som omfatter jazzfestivalen JazzFest Berlin.
Populære Hotel

  #1 Hotel Müggelsee Berli...
  #2 Adina Apartment Hotel...
  #3 Hotel Britzer Tor
  #4 Adina Apartment Hotel...
  #5 Grand City Hotel Berl...
  #6 Hotel PankowPopulære seværdigheder


  #1 Schloss Charlottenbur...

  #2 TV-tårnet, Berlin

  #3 Brandenburger Tor

  #4 Alte Nationalgalerie

  #5 Berliner Dom

  #6 Botanischer Garten Be...

Sponsorerede links fra Abby, The Traveler
Expedia - Lave priser og stort udvalg
expedia.dk

Kurbade, familieferier, luksusferie, billige ferier, All Inclusive ferier vi har det


Abby The Traveler
Giver oplysninger og tips om steder rundt omkring i verden...
Om os | Privacy | Betingelser for brug | Bliv medlem | Ejere  

Copyright  2012 - 2021